Wij zijn weer OPEN

Met ingang van maandag 1 juni 2020, zullen de deuren van Wijkcentrum en Brasserie de Zon weer open gaan.


De activiteiten in het Wijkcentrum en Brasserie de Zon zullen dan ook langzamerhand weer van start gaan. Dit wil zeggen dat er een aangepast aanmelding en route systeem zal zijn, waar iedereen zich aan zal moeten houden. Hoe dit eruit gaat zien zullen we nog communiceren.
Na het besluit van de overheid, moest het Wijkcentrum haar deuren sluiten. Echter zijn we niet stil blijven staan, want er was een hoop te doen. Naast een grote en grondige schoonmaak, is er opnieuw geverfd, de Brasserie de Zon in een nieuw jasje gestoken en de inrichting is gemoderniseerd/verfrist. We hebben ook een nieuwe horecamanager mogen verwelkomen, die alle evenementen, feesten en partijen in de brasserie zal gaan begeleiden.
We mogen weer fris van start gaan, met nieuwe plannen voor activiteiten, feestjes, evenementen en het vertrouwen dat 2020 alsnog een succesvol en gezellig jaar gaat worden, samen met u, onze klanten, vrijwilligers en bezoekers.
Wij hebben er ontzettend veel zin in, en hopen u allemaal weer te mogen ontvangen en begroeten. Voor evt. boekingen en reserveringen kunt u zoals altijd terecht op onze website www.wijkcentrumdezon.nl, of mailen naar info@wijkcentrumdezon.nl, bellen kan naar 06-41416048