Feestelijke Opening van Brasserie de Zon ☀️

Peter Beentjes (r) en zijn team zitten vol ideeën om van Brasserie De Zon een bruisend middelpunt van de wijk te maken. (Foto: Theo Annes)

Brasserie De Zon: dé plek waar iedereen zich thuisvoelt

vrijdag 18 september 13:45 – 2020

HEERHUGOWAARD – Als het aan Peter Beentjes ligt, dan wordt Brasserie De Zon het stralende middelpunt en kloppend hart van de wijk Stad van de Zon. De ervaren horecaondernemer werd door de eigenaar van Wijkcentrum de Zon, de stichting Hart voor Heerhugowaard, gevraagd de eetgelegenheid op te knappen, te restylen en te heropenen. “Omwonenden weten de zaak inmiddels te vinden en zijn laaiend enthousiast”, aldus Peter. Komende week wordt de brasserie op feestelijke wijze officieel heropend met een gezellige week boordevol activiteiten voor jong én oud.

Lees verder op de website van Rodi Media